Winnares VSCD prijs Daniëlle Schel komt naar het Evertshuis

‘Een dynamische montage van typetjes, conferences en liedjes’, zo omschreef NRC Daniëlles vorige programma ‘Patroon’. Nu mag ze eindelijk weer door heel Nederland de bühne op met haar nieuwste voorstelling ‘OK’. Op donderdagavond 10 februari speelt ze in het Evertshuis in Bodegraven. Koop vlug je tickets, want er is beperkt plaats.

OK, altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, ‘OK’. Een voorstelling over verbinding. Of zoiets. Daniëlle serveert u in ‘OK‘ een (*) collage van (*) sketches, (*) liedjes en (*) conferences. Het belooft weer een (*) avond te worden, vol (*) karakters en (*) onderwerpen. Eén ding is zeker, Daniëlle zal in deze (*) voorstelling haar uiterste best doen om aan al uw (*) verwachtingen te voldoen. Afijn, vult u zelf maar verder in:

* hysterische / ongemakkelijke/ onzekere / hilarische / geile / tenenkrommende / briljante / afschuwelijke / geniale / eerlijke / idiote / uitmuntende / sterke / bizarre / vlijmscherpe / betoverende / ellendige / bejubelde / persoonlijke / belachelijke / ijzersterke / uiteenlopende.

Na haar opleiding aan de Amsterdamse Theater Academie maakte ze een aantal festival voorstellingen o.a. voor het Amsterdam Fringe Festival, de Parade en de Zwarte Cross. In 2017 behaalde ze met haar haar voorstelling ‘Slagbeurt’ de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival, waar ze de Publieksprijs in de wacht sleepte. Daniëlle tekent in 2018 bij Breijwerk, het impresariaat en managementkantoor van Claudia de Breij. Haar eerste avondvullende programma, ‘Patroon’ ging in februari 2019 in première in Theater Bellevue in Amsterdam. Voor haar voorstelling ‘OK’ kreeg ze op voordracht van de VSCD jury in de categorie cabaret ‘Het Stijgend Applaus Stipendium 2020’ toegekend.

De voorstelling ‘OK’ is op donderdag 10 februari in het Evertshuis te zien en begint om 20.30 uur. Kaarten kosten € 19,00 met drankje. De huidige coronamaatregelen voor theaters zijn van toepassing: coronatoegangsbewijs, 1,5 meter afstand, vaste zitplaatsen en mondkapje mag af als bezoekers zitten.

Ga voor meer informatie en het reserveren van tickets naar: www.evertshuis.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter