SIZA ochtend

Bodegraven-Reeuwijk – Het nieuwe jaar zijn we begonnen met een wandeling waarmee we met alle zintuigen ons geloof in God mochten ervaren. We gaan verder met onze ontdekkingstocht naar geloven met hoofd, hart en handen op 11 februari. Dientje Wiersma komt dan spreken over ‘Horen, zien en ….’.

De ochtend duurt van 10.00 tot 11.30 uur in de Dorpskerk (Oude Markt 1) en is voor alle vrouwen in Bodegraven en omgeving. Vanaf 9.30 gaan de deuren open voor koffie en thee met wat lekkers. Van harte welkom en neem gerust vriendinnen, zussen en andere vrouwen mee!

In de Dorpskerk is voldoende ruimte voor iedereen. Fijn om elkaar dan te ontmoeten, Samen in Zijn Aanwezigheid. In het Anker is oppas aanwezig, zodat ook moeders zich kunnen focussen op wat we mogen horen van Dientje.

We zijn ook te vinden op FB en u kunt ons mailen: siza@hervormdbodegraven.nl. Charlotte is telefonisch bereikbaar: 06-40481754

Het SIZA-team: Toos Bakker, Charlotte Benders, Eveline Segers en Ruth Fousert

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter