Tocht van licht, liefde en verbinding

Vrijdagavond 28 januari is er een lichtjestocht gehouden op het Raadhuisplein in Bodegraven. In totaal liepen zo’n 85 mensen met lichtjes en fakkels door het centrum.

Om 18.45 uur verzamelde de groep zich op het Raadhuisplein en om 19.00 uur vertrok deze richting de Brugstraat, om zo een rondje door heel het centrum te wandelen. Het was een vrolijke menigte, sommigen droegen fakkels en sommigen waren versierd met lichtjes.

“Deze tocht is geen protest tegen de coronamaatregelen, het is een tocht van licht, liefde en verbinding”, vertelt één van de organisatoren. “We blijven dit elke vrijdagavond doen, zolang het nodig is”.

Ook op andere plaatsen in de omgeving, waaronder Woerden en Gouda, zijn lichtjestochten gehouden.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp