Tijdelijk eenrichtingsverkeer Raadhuisweg en Zoutmansweg

DIGITALEBODEGRAAFSEKRANT

Reeuwijk – Op maandag 31 januari start Bunnik Groep met de werkzaamheden op de Raadhuisweg en Zoutmansweg in Reeuwijk-Brug.  Tijdens de eerste twee maanden van de werkzaamheden blijft één rijbaan open voor verkeer. Dat betekent dat er voor gemotoriseerd verkeer tijdelijk eenrichtingsverkeer geldt: auto’s kunnen vanaf Gouda richting de rotonde rijden, dus van zuid naar noord. Het verkeer wordt omgeleid via de Reeuwijkse Randweg. 

© Digitale Bodegraafse Krant

Voor voetgangers en fietsers blijven de Raadhuisweg en Zoutmansweg in twee richtingen toegankelijk. Tijdens de werkzaamheden houdt Bunnik Groep de woningen en bedrijven aan het werkvak zoveel als mogelijk bereikbaar. Hierover worden aanwonenden per brief persoonlijk geïnformeerd. 

Wilt u de voortgang van de werkzaamheden op de voet volgen? Dat kan via de BouwApp – herkenbaar aan de gele helm – die u kunt downloaden uit de Appstore of Playstore. Als u het project ‘Reconstructie Raadhuisweg Zoutmansweg’ aanmeldt als favoriet, dan ontvangt u een melding als er nieuwe informatie beschikbaar is.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter