Webinar Nog steeds corona… Zo kom je er als gezin doorheen!

Op 10 februari 2022 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Tischa Neve een webinar over het ondersteunen van het gezin in deze corona-periode. Het is bedoeld voor alle ouders met kinderen tussen de 2 en 12 jaar uit Hollands Midden.

Het is een pittige tijd. Beperkingen, lockdowns, quarantaines, onzekerheden. Er komt veel af op ouders en hun kinderen. Ouders hebben hun eigen zorgen, onzekerheden en emoties, maar zien ook die van de kinderen. En dat al een hele lange tijd. In deze coronaperiode heeft een gezin intensief met elkaar te maken, moeten zij steeds weer schakelen en zijn de meesten het allemaal ook wel behoorlijk zat. Hoe begeleid je kinderen zo goed mogelijk in deze coronaperiode? Hoe zorg je voor een goede sfeer binnen het gezin? 

Psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve helpt ouders op weg met antwoorden en ideeën voor al deze dilemma’s. Er wordt naast de enorme uitdagingen waar we voor staan ook gekeken naar de kansen die dit alles meebrengt voor het gezin!

Dit webinar vindt plaats op donderdag 10 februari 2022 van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via  www.cjgcursus.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp