Robin Kersbergen voert VVD-lijst aan

Nu de verkiezingen ook in Bodegraven-Reeuwijk naderen, heeft de lokale VVD haar kandidatenlijst gepresenteerd. Lijsttrekker voor de liberalen is de 29-jarige Robin Kersbergen, gemeenteraadslid en sinds afgelopen zomer fractievoorzitter. Hij heeft zich de afgelopen jaren opgeworpen als aanjager van de Bodegravenboog, maar staat ook bekend om zijn gedegen analyses en strijd tegen windturbines.

Direct na de lijsttrekker volgen de huidige raadsleden Annemiek Oskam, Dirk van den Acker en Kees-Willem van Os, alle drie in de startblokken voor hun tweede termijn. De top zes wordt gecompleteerd door Gerrit-Jan Ankoné (thans commissielid) en Barend Broen. De lijst telt in totaal 18 namen en heeft een evenwichtige mix van jong en oud, ervaring en nieuw talent. Ook de geografische verdeling tussen kandidaten van de Reeuwijkse en de Bodegraafse kant van de gemeente is goed in balans.

Lijsttrekker Robin Kersbergen kijkt uit naar de campagne: “We hebben een mooie afwisselende lijst neergezet met mannen en vrouwen die stuk voor stuk betrokken zijn bij onze gemeente. Mensen uit je eigen buurt die weten wat er goed gaat en wat er beter moet. Ik heb vertrouwen in ons team dat de komende vier jaar vol vertrouwen door blijft werken aan een beter Bodegraven-Reeuwijk!”

De woorden ‘Vol Vertrouwen Door’ vormen overigens ook de titel van het verkiezingsprogramma voor de periode 2022-2026, waarvan de definitieve versie tegelijk met de kandidatenlijst op de website vvdbodegravenreeuwijk.nl is gepubliceerd. Als vier belangrijkste punten worden veiligheid, bereikbaarheid, gezonde financiën en een evenwichtige verdeling van de beperkte ruimte genoemd.

De volledige kandidatenlijst van VVD Bodegraven-Reeuwijk :

  1. Robin Kersbergen
  2. Annemiek Oskam
  3. Dirk van den Acker
  4. Kees-Willem van Os
  5. Gerrit-Jan Ankoné
  6. Barend Broen
  7. Rein van der Wolf
  8. Thomas Knoope
  9. Willem Fabrie
  10. Ibrahim El Maqsoud
  11. Jan de Jong
  12. Albert Velsink
  13. Alie Kersbergen-Van Gaalen
  14. Erik Muis
  15. Katja Wetsteijn
  16. Leny Joustra-De Wilde
  17. Ton de Waardt
  18. Eke Vos-Heikens

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter