Sporten voor de horeca

Een aantal sportaanbieders in Bodegraven hebben de handen ineengeslagen om de lokale horeca een hart onder de riem te steken. Alle horecamedewerkers- en eigenaren kunnen een gratis 10-lessenkaart krijgen, waarmee ze bij de deelnemende sportclubs gratis twee lessen kunnen volgen. Het initiatief kwam voort uit onvrede over de coronamaatregelen die veel ondernemers hard raken.

Achter de schermen werd gesproken om een gezamenlijke actie te voeren, maar dat bleek niet nodig: vorige week vrijdag werd bekend dat alle sportclubs en verenigingen weer open mochten, maar de horeca nog niet. De onderlinge contacten waren al gelegd en zo ontstond het idee om gezamenlijk iets voor de collega-ondernemers (en medewerkers) in de horecabranche te doen. We weten immers allemaal hoe belangrijk het is om te bewegen. Het resultaat is een toffe kaart, ontworpen door Esther van Krimpen (Creative Me). Met dank aan Star Reklame zijn de kaarten kosteloos gemaakt!

Verenigingen of clubs die ook mee willen doen met dit initiatief, kunnen hun logo mailen naar info@chikara-sport.com.Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met één van de clubs om een kaart te bemachtigen. Op de site van www.senw-br.nl staan alle deelnemende clubs nogmaals vermeld.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter