Nieuwe spaaractie bij Jumbo Langerak

DIGITALEBODEGRAAFSEKRANT

“Geef jij Bodegraven kleur?”

Bodegraven – Vanaf woensdag 26 januari start Jumbo Langerak met een nieuwe spaaractie, namelijk sparen voor een gratis kleurboek van Bodegraven én hoge korting op diverse Bruynzeelproducten. De afgelopen weken is de winkel druk bezig geweest met de voorbereiding van het boek en zijn de mooiste en leukste plekken van Bodegraven opgezocht en vastgelegd op foto. Het resultaat is een superleuk kleurboek, waarin scholen, verenigingen en eyecatchers van Bodegraven zijn verwerkt. Heb je inspiratie nodig om je kleurboek  kleur te geven? Stap dan samen op de fiets en ontdek de verschillende locaties in Bodegraven. 

Actievoorwaarden
Bij iedere €10,- krijgt je een zegel en met 8 zegels (waarvan de eerste is voorgedrukt) is de spaarkaart vol. Een volle spaarkaart kan worden ingeleverd voor een gratis kleurboek of korting op Bruynzeelproducten, zoals stiften en kleurpotloden. De spaaractie duurt t/m dinsdag 8 maart 2022 en volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd t/m dinsdag 16 maart 2022. 

Kleurplatenactie scholen
Om het boek extra onder de aandacht te brengen, is een leuke kleurplatenactie voor scholen bedacht. Voor iedere school is een aparte kleurplaat gemaakt, die uitgedeeld kan worden aan de leerlingen. Per school wordt een leuk Bruyzneelpakket verloot onder de deelnemende leerlingen. Welke leerling wint voor zijn/haar klas de leuke prijs? Let op! De kleurplaten worden alleen uitgedeeld op deelnemende scholen. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp