Wie wint de Ondernemersprijs Midden-Holland?

Met vier genomineerden is onze gemeente Bodegraven-Reeuwijk goed vertegenwoordigd tijdens de de Ondernemersprijs 2022 en niet alleen daarom wordt met spanning uitgekeken naar 25 januari a.s., wanneer tijdens een livestream vanuit de Goudse Schouwburg bekend gemaakt gaat worden wie dit jaar de winnaars zijn in de verschillende categorieën.

Uit Bodegraven-Reeuwijk zijn genomineerd:

  • De Zoete Inval (categorie ‘Detailhandel & Horeca’)
  • Melkveebedrijf Oostdam (categorie ‘MKB’)
  • RetourMatras (categorie ‘Grootzakelijk’)
  • Vergeer Holland (categorie ‘Grootzakelijk’)

Zij worden samen met de andere genomineerden coronaproof ontvangen in de Goudse Schouwburg met een feestelijke programma, waar singer-songwriter Ed Struijlaart de muzikale omlijsting gaat verzorgen. Nieuw dit jaar is de winnaar van de categorie ‘Startup’. Die wordt namelijk rechtstreeks gekozen door de kijkers tijdens de livestream.

De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks georganiseerd voor en door het bedrijfsleven uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas in samenwerking met de gemeenten en de lokale ondernemersplatformen. De livestream is te volgen via Ondernemersprijs Midden-Holland – Een initiatief van de ondernemersverenigingen in de regio Midden-Holland (ondernemersprijs-mh.nl)

Foto: Sandra Zeilstra

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp