Laatste vluchtelingen vertrokken uit Bodegraven-Reeuwijk

Sinds vorig jaar verbleef een aantal jonge vluchtelingen in hotel GR8. Het COA had daar om verzocht. Het COA heeft ons nu gemeld dat de laatste vluchtelingen overgebracht zijn naar een andere locatie en dat de opvang in het hotel beëindigd is.

Wethouder Odd Wagner: “Toen het college van B&W het verzoek kreeg van het COA om vluchtelingen onder te brengen in onze gemeente hebben wij aangegeven daar positief aan mee te willen werken. Het is hartverwarmend om te zien dat onze inwoners en vrijwilligers op een fantastische manier de verbinding hebben gelegd met deze vluchtelingen. Nu deze vluchtelingen weer vertrokken zijn willen wij als college van B&W onze inwoners en vrijwilligers enorm bedanken voor de inzet die zij hebben laten zien. Wij zijn een gastvrije gemeenschap.

  • ingezonden mededeling Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter