Prijsuitreiking van de BOV spaarzegel actie

Zaterdag 15 januari was het een drukte van belang bij de prijsuitreiking van de BOV spaarzegel actie. Er waren dit jaar dan ook 50 gelukkige prijswinnaars. De meesten daarvan kwamen naar Jumbo Langerak Raadhuisplein om hun prijs in ontvangst te nemen. Nieuwsgierig naar welke prijs zij hadden gewonnen. Dat bleef tot het laatst een verrassing. De hoofdprijs van € 1.000 is gewonnen door Marcia Balvert, Grutto in Bodegraven. Zij kwam de prijs in ontvangst nemen uit handen van de BOV voorzitter.

BOV voorzitter Quint Langerak kijkt tevreden terug op het succes van deze lokale spaaractie. Het grote aantal ingeleverde spaarkaarten  toont aan dat inwoners volop hun inkopen doen in ons dorp ook al liep alles dit jaar weer even anders en moesten winkels tijdelijk gesloten blijven i.v.m. de corona maatregelen. Het was mooi om te zien dat ook consumenten uit omliggende plaatsen hier hun volle spaarkaarten inleveren. In een tijd dat nogal eens met een schuin oog naar de webwinkels wordt gekeken, bewijst deze actie dat veel consumenten de fysieke winkels blijven bezoeken. Gelukkig maar.

Het totale prijzenpakket was ook dit jaar groot, mede dankzij de bijdragen van de deelnemende BOV winkeliers. Hierdoor was er een grote variatie in prijzen. Zo waren er naast waarde- en cadeaubonnen ook vele fraai verpakte prijzen van de BOV winkeliers. Het maakt meteen goed duidelijk dat ons dorp heel veel te bieden heeft.

De BOV stelde naast de fraaie hoofdprijs van € 1.000 ook nog prijzen beschikbaar van € 100 en € 50. Quint Langerak was blij, dat er zoveel inwoners een prijs hebben gewonnen door aan deze actie mee te doen. Hij bedankt hierbij dan ook alle deelnemende BOV-leden, die het welslagen van deze spaaractie hebben mogelijk gemaakt en een woord van dank voor de organiserende bestuursleden en de gastvrouw.

Op de website van de BOV  www.bov-bodegraven.nl/zegelactie/ is het volledige overzicht te zien van alle prijswinnaars. Op deze website is ook te zien welke andere activiteiten de BOV zoal door het jaar heen organiseert, maar ook op de social media kanalen van de BOV worden deze gedeeld. Dat is alleen maar mogelijk dankzij het grote aantal bedrijven dat lid is van de BOV. Door lokaal te kopen kunnen deze ondernemers blijven bestaan. En kan de BOV zich blijven inzetten voor een gezellig dorp waar het goed winkelen en vertoeven is.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp