Kandidatenlijst Lokaal Liberaal Bodegraven-Reeuwijk is bekend


De kandidatenlijst van Lokaal Liberaal Bodegraven-Reeuwijk voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 is definitief vastgesteld. De lijsttrekker was al bekend: Willem Zuyderduyn mag de lijst aanvoeren. Sinds vandaag zijn ook de 15 andere kandidaten bekend.

Lijsttrekker Willem Zuyderduyn:
“Met deze lijst en het nieuwe team kunnen we echt de verschillende geluiden uit de gemeente vertegenwoordigen. Ik kijk ernaar uit om samen met de andere 15 kandidaten zoveel mogelijk inwoners te overtuigen dat Lokaal Liberaal de partij is met de beste ideeën voor de toekomst van onze gemeente. Bodegaven-Reeuwijk moet voor iedereen een fijne, betaalbare en veilige plek zijn om in te wonen, werken en leven.”

Zittend raadslid Frank Rijkaard is de nummer 2 van de lijst. De inwoner van Bodegraven heeft de afgelopen jaren een sterk liberaal geluid laten horen over openbare orde en veiligheid. Ook zet hij zich in voor de sport in de brede zin van het woord. De nummer 3 is Willem Ginjaar. Willem is loopbaancoach en woont in Reeuwijk-Brug. Hij heeft zich de afgelopen tijd als bestuurslid ingezet voor een lokaal liberaal geluid. Willem heeft oog voor de dagelijkse ergernissen van inwoners, zoals zwerfvuil en hondenpoep, en wil zich inzetten voor het behoud van ons mooie plassengebied. Willem heeft veel kennis van waterbeheer.

Richard van Duuren, geboren en getogen in Bodegraven, is op nummer 4 een zeer ervaren raadslid. Richard staat bekend als kritisch en financieel deskundig, en zal met zijn kennis en ervaring, samen met de fractie, de uitdaging aangaan om Bodegraven-Reeuwijk financieel gezonder te maken. Nummer 5 is Steffan Benders. Steffan is jong en bevlogen, studeert bestuurskunde en zet zich graag in voor ruimtelijke ordening en jongeren. Nummer 6 is Lou Harten. Zij wil zich inzetten voor de jongerenhuisvesting.

Voorzitter Lou Harten:
“Ik ben blij met deze sterke lijst. In de top 10 staan kandidaten met een goede raadservaring, frisse blikken, verschillende leeftijden en achtergronden. Samen met alle kandidaten kunnen wij een sterk, lokaal gericht, liberaal geluid laten horen.”

Nieuwkomer Frits van Dijk volgt op nummer 7. Frits wil als fanatiek sporter de stem van de sportende inwoners vertegenwoordigen. Daarna volgen energiedeskundige Rob Overes (nummer 8) en de jonge ondernemer Ruben Kempen (nummer 9). Voormalig sportschooleigenaar Jannette Craanen (nummer 10) maakt de top van de lijst compleet.


MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter