Aanpassing programma Week van Gebed in Bodegraven

In verband met de actuele corona-maatregelen zullen de gebedsbijeenkomsten in het kader van de Week van Gebed die deze week gehouden wordt in Bodegraven op maandag bij de RK Geloofsgemeenschap St. Willibrordus, op dinsdag bij de Hervormde Gemeente Bodegraven-Nieuwerbrug en op donderdag bij de PKN Wijkgemeente Emmaüs alleen digitaal zijn.

Op woensdag bij de Pinkstergemeente Morgenstond en op woensdag bij de Brugkerk in Nieuwerbrug, op vrijdag bij de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en zaterdag bij de Gereformeerde Gemeente Bodegraven zijn de gebedsbijeenkomsten zowel fysiek als digitaal.

U vind de informatie ook op internet:  www.weekvangebed.nl ga naar “meedoen met de week van gebed” en dan bij meebidden: bijeenkomsten volgen.

Voor meer informatie kunt u kijken op  www.weekvangebed.nl of www.raadvankerken.nl of contact opnemen met Jan Kromwijk, e-mail  jan.m.kromwijk@gmail.com of tel. 06-10337988.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp