Bloembollenactie voor de Oude Zustertuin

Nu het nieuwe jaar begonnen is, wordt het weer tijd voor bloembollen. Veel mensen genieten ieder jaar van onder andere narcissen, blauwe druifjes en tulpen.

Wellicht gooi je na de bloei, de bollen in de groene container. Doe dat dit jaar niet! Donneer de uitgebloeide bollen aan De Oude Zustertuin.

De Oude Zustertuin doet dit jaar, samen met bijna vijftig andere kinderboerderijen, mee aan een bloembollen recycle project. Dit project gaat ervoor zorgen, dat volgend voorjaar de kinderboerderijen er fleuriger uitzien.

Van januari tot april kunnen de bloembollen ingeleverd worden bij het Uilennest van de Oude Zustertuin. De ingeleverde bloembollen worden met kinderen herplant op of rond het terrein van de kinderboerderij.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp