Aardig bedoeld, maar we missen de verbinding

Vanuit verschillende dorpen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is kritiek te horen op de video met de nieuwjaarswens van waarnemend Burgemeester Erik van Heijningen. “We zijn blij dat hij weer uit quarantaine is en terug in Nederland, maar wat we missen is een echt verbindend element,” is een veel gehoorde opmerking.

“Leuk filmpje, maar een geheel Bodegraafs feestje verder qua foto’s zo te zien. Foto’s uit alle kernen was passender geweest”, is een van de opmerkingen die op social media voorbij kwam.

Ook vanuit Nieuwerbrug en Waarder laten verschillende inwoners weten de boodschap niet te begrijpen “Van Heijningen begint met de opmerking dat Bodegraven-Reeuwijk bestaat uit mooie dorpen en het enige dat we dan te zien krijgen is Bodegraven.”

“Was het niet leuker geweest wanneer de boodschap eens was uitgesproken bij ons op de brug”, laat een vooraanstaande Driebrugger weten”.

Toch is er ook waardering voor de moeite die is genomen om met een video boodschap te komen. “Het vervangt natuurlijk niet de gezelligheid van de jaarlijkse nieuwjaarsborrel, maar het is nu eenmaal niet anders”, laat een voorbijganger weten.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp