Bodegraafse winkeliers die lid zijn van de de BOV vanaf nu ook op de weekmarkt

De winkeliers, die lid zijn van de Bodegraafse Ondernemers Vereniging (BOV) kunnen vanaf nu elke dinsdag op de Markt staan.

Het bestuur van de BOV is met de gemeente en de marktmeester overeengekomen dat de winkeliers twee kramen mogen huren op de wekelijkse markt op het Raadhuisplein. De marktmeester heeft i.v.m. concurrentie overwegingen dameskleding uitgesloten. De winkeliers kunnen Iedere dinsdagochtend  hier staan tot de maatregelen versoepelen. 

Vanuit de politiek komen kritische geluiden. Verschillende partijen laten weten de stap in deze moeilijke tijd van harte te steunen. Tegelijkertijd vraagt men zich af of ondernemers die geen lid zijn van deze vereniging zomaar uit gesloten kunnen worden. Iedere winkelier zit nu eenmaal in hetzelfde schuitje. Bovendien zou ook in bijvoorbeeld Reeuwijk moeten worden gekeken of soortgelijke oplossingen mogelijk zijn.

foto: BOV

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter