OBK Driebruggen bedankt dorpswinkel Broodje, kaas en eieren

DIGITALEBODEGRAAFSEKRANT

Driebruggen – Door Corona gerelateerde omstandigheden kon Muziekvereniging OBK Driebruggen helaas voor het eerst in de geschiedenis de oliebollenactie niet houden.
Voor onze muziekvereniging was het een moeilijk besluit geweest omdat we naast de gezellige en verbindende verenigingsactiviteit van het gezamenlijk oliebollen bakken ook met de oliebollenactie de verenigingskas meestal net positief kunnen laten eindigen.

MAAR, gelukkig heeft dorpswinkel “Broodje, Kaas en Eieren” in Driebruggen op oudejaarsdag oliebollen en appelbeignet verkocht waarvan Muziekvereniging OBK van de opbrengst een donatie heeft kregen! Als Vereniging willen we dorpswinkel “Broodje, Kaas en Eieren” hier ontzettend voor bedanken!!!

Voor OBK was het weer een enerverend jaar, waarin we gelukkig toch nog enkele optredens mochten verzorgen.  Met als hoogtepunt het Najaarsconcert op 20 november. Veel mensen hebben live meegekeken. Natuurlijk zien wij u in december graag als klant terug, met in het vooruitzicht de overheerlijke door OBK ambachtelijk geproduceerde oliebollen en appelbeignets 

Namens de leden van Muziekvereniging OBK Driebruggen een gezond en muzikaal nieuwjaar toegewenst!!! https://obkdriebruggen.com

(Mocht u Muziekvereniging OBK Driebruggen willen steunen in deze “muziek loze tijd”. Dat kan, maak een donatie over naar  NL43 RBRB 0692 3780 81 t.n.v. “Penningmeester OBK” o.v.v. donatie)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter