Kerstboominzameling op woensdag 12 januari

DIGITALEBODEGRAAFSEKRANT

Bodegraven-Reeuwijk – Weet u al waar u straks, na de feestdagen, uw kerstboom laat? Liever niet bij het huisvuil en zeker niet in plantsoenen of sloten! Op woensdag 12 januari zamelt de gemeente kerstbomen in, tussen 13.00 en 15.00 uur. Voor elke ingeleverde kerstboom ontvangt u € 0,50. Wilt u niet zelf met uw boom naar de aanbiedplaats? Er zijn vast buurkinderen die hier een zakcentje mee willen verdienen en uw boom graag komen ophalen. 

U kunt terecht op de volgende adressen:

  • Bodegraven, centrum, parkeerplaats Sportlaan 
  • Bodegraven, Vrije Nesse, parkeerplaats bij de Salvatorkerk 
  • Bodegraven, Vromade, parkeerplaats Indoorweg 
  • Nieuwerbrug, parkeerplaats bij de brandweergarage 
  • Driebruggen, brandweerkazerne De Groendijk 
  • Waarder, Prins Bernhardstraat voor huisnummer 13 t/m 23
  • Reeuwijk Dorp, parkeerterrein RVC Kaagjesland 
  • Reeuwijk-Brug, omgeving Winkelcentrum Westplein
  • Reeuwijk-Brug, tussen winkelcentrum Mierenakker en de Rietgorsflat 

De kerstbomen worden zoveel mogelijk versnipperd.

Meer dan 20 kerstbomen?
Heeft u (of uw kind) meer dan twintig kerstbomen verzameld? Dan komt de gemeente ze graag bij u thuis ophalen. Laat dit uiterlijk maandag 10 januari weten via een mailtje naar  ghamstra@bodegraven-reeuwijk.nl onder vermelding van uw naam, adres, het aantal kerstbomen waar het om gaat en uw telefoonnummer. De kerstbomen worden dan op dinsdag 11 januari of woensdag 12 januari opgehaald. Hierover wordt u kort tevoren geïnformeerd.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp