Actief het nieuwe jaar in met SenW

Bodegraven-Reeuwijk – We mogen niet binnen sporten, daarom gaan we naar buiten. Kinderen kunnen lekker komen uitrazen in de vakantie op 3 en 5 januari, heerlijk in de buitenlucht. Wat dacht je van een levensgrote vorm van ganzenbord? Op maandag 3 januari gaan we er voor! Wie denkt dat ganzenbord een oubollig bordspel is, heeft het mis! Deze vorm van ganzenbord kent namelijk leuke én uitdagende opdrachten. De deelnemers zitten in de groepen 3 t/m 5 of 6 t/m 8. Levend ganzenborden is van 13.30 tot 15.00 uur bij VV de Rijnstreek te Nieuwerbrug a/d Rijn! 

Op woensdag 5 januari zijn we te vinden bij Sportpark de Groene zoom in Reeuwijk-Brug. James Bond en andere super helden komen voorbij tijdens de moviegames! We gaan er een sportieve en gezellige ochtend van maken, waarbij er voor ieder wat te spelen en sporten is. De moviegames zijn van 09.30 tot 11.00 uur en voor kinderen in de groepen 3 t/m 8. €2,50 Tip voor het sporten in de buitenlucht: zorg voor laagjes kleding. We staan op een sportveld. Zorg dat je iets uit kunt trekken als het warm is, maar zodat je het in ieder geval niet koud krijgt!

Sporten met corona
Bewegen is belangrijk, zeker nu! Maar natuurlijk willen we dat ook op een zo veilige manier doen. Voor deze kinderactiviteiten, zullen wij zoveel mogelijk 1,5 meter afstand bewaren. Echter kunnen we niet garanderen dat dit altijd zal lukken. Daarnaast mogen ouders niet mee de sportvelden op en is deelname op eigen risico. We hopen er met z’n alle een mooie en sportieve kerstvakantie van te maken. Gezellig met elkaar bewegen deze winter! Meld je snel aan via  www.senw-br.nl !

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp