Jumbo Langerak verrast mensen met een Gouden Hart

DIGITALEBODEGRAAFSEKRANT

Net voor kerst verrast worden met een ‘Gouden Hart’ pakket. Het overkwam 20 bewoners uit Bodegraven afgelopen week bij Jumbo Langerak. Zij werden in het zonnetje gezet vanwege hun gouden hart.

De winnaars waren genomineerd door vrienden, familie en/of buren, vanwege hun inzet voor anderen. Zij zetten net dat stapje extra wat in deze tijd juist zo waardevol is en konden op deze manier daarvoor bedankt worden. “De reactie van de klanten was fantastisch om te zien. Er werd gelachen en gehuild, omdat ze allemaal overdonderd waren”, aldus Cheyenne Humme- Berkvens, medewerker van Jumbo Langerak. “Ik had de eer om de pakketten uit te reiken en dat was super om te doen. De blijdschap en verrassing was onbetaalbaar”.

Gouden Hart actie 
In de winkel konden klanten van maandag 6 december t/m zondag 19 december mensen met een hart van goud nomineren. De vrijwilliger uit de kantine, iemand die een oudere of hulpbehoevende uit de buurt helpt of iemand uit de familie die zich altijd inzet voor ander. Uit alle inzendingen zijn uiteindelijk per winkel 10 winnaars gekozen. De winnaars zijn op donderdag 23 en vrijdag 24 december verrast bij Jumbo Langerak Broekvelden en bij Jumbo Langerak Raadhuisplein met een Gouden Hart pakket, bestaande uit chocolaatjes, een chocotaartje, fles bubbels, kerstkoekjes en een mooie bos bloemen. Deze actie was landelijk door Jumbo georganiseerd.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp