Rohda’76 en Linstra verlengen samenwerking

Bodegraven – Het bestuur van Rohda’76 en trainer Arjen Linstra hebben hun verbintenis met een jaar verlengd. Dat betekent dat de Koudekerkse oefenmeester in de zomer van 2022 aan zijn derde seizoen begint op sportpark De Broekvelden. ,,Het is een goede groep en ik ben er heilig van overtuigd dat we met deze spelers nog kunnen doorgroeien,’’ motiveert Linstra zijn keuze om bij de zaterdagvierdeklasser te blijven. Overigens coachte Linstra zijn elftal in twee seizoenen pas twaalf competitiewedstrijden, dit vanwege de coronamaatregelen.

Voor het tweede elftal moet Rohda’76 op zoek naar een nieuwe trainer. Na twee seizoenen eindigt de samenwerking tussen de vereniging en Peter van Holstein. Kandidaat-trainers kunnen zich melden bij Hans Wouter Valk van de technische commissie.

Arjen Linstra tekent zijn contract. Achter hem TC-lid Hans Wouter Valk (l) en voorzitter Arjan Griffioen. Foto: Ad van den Herik

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp