Digitale afvalkalender en Afval-app 2022

DIGITALEBODEGRAAFSEKRANT

Bodegraven-Reeuwijk – De inzameldata voor 2022 staan in de digitale afvalkalender en de afval-app van Cyclus. In de afvalkalender kunt u alle inzameldagen voor bijvoorbeeld restafval, GFT+E, PMD en oud papier en karton bekijken die gelden voor uw adres. Neem een kijkje via www.cyclusnv.nl en log in met uw postcode en huisnummer of download de Cyclus afval-app. 

In de digitale afvalkalender kunt u zien wanneer Cyclus uw huishoudelijk afval inzamelt in 2022. U kunt via de website de jaarkalender ook als PDF uitprinten. Maakt u gebruik van de Cyclus afval-app? Dan kunt via de instellingen in de app aangeven dat u een melding op uw telefoon of tablet wilt ontvangen. U krijgt dan een bericht voorafgaand aan de inzameldag.

Meer informatie
In de digitale afvalkalender en afval-app kunt u ook terecht voor meer informatie over de afvalinzameling, over de milieustraat en over het scheiden van de verschillende afvalstromen. Er is bijvoorbeeld een handige afvalwegwijzer waarin u kunt opzoeken welk afval waar hoort. U vindt er ook de aanbiedregels en een locatiekaartje met de verzamelcontainers bij u in de buurt.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp