Een brief van burgemeester Erik van Heijningen

Beste inwoners van Bodegraven-Reeuwijk,

Afgelopen weekend werden, meer dan ooit, weer uw geduld en uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Het is nu enkele dagen voor Kerst, en plotseling zitten we met zijn allen in een algehele lockdown. Natuurlijk begrijp ik heel goed dat de strenge maatregelen een enorm effect hebben op uw leven, zowel uw persoonlijke leven als uw eventuele zakelijke leven. De last is inmiddels zeer zwaar om te dragen. We vragen ons allemaal af wanneer er ooit een einde zal komen aan al deze beperkingen.

Natuurlijk hadden velen van u in de winkel cadeautjes willen kopen voor uw dierbaren. U had weer eens lekker ergens buiten de deur willen gaan eten. Laten we desondanks in mogelijkheden blijven denken. De ondernemers in Bodegraven-Reeuwijk bieden via hun websites tal van opties aan om u te bedienen. Dit kan binnen de regels en vaak ook met bezorgservice. Zij kunnen uw klandizie goed gebruiken. Daarbij past het helpen van uw medemens natuurlijk prachtig in de kerstgedachte!

Nu ook is er nog voldoende in ons leven waar we wel invloed op hebben. De feestdagen worden wellicht anders dan verwacht gevierd, we kunnen er nog steeds een mooie Kerst en een gezellig Oud en Nieuw van maken. Laten we omzien naar elkaar en steun vinden binnen onze familie, bij onze vriendschappen en bij onze buren. Ik heb als kerstwens dat wij allen de eenheid bewaren. Er is zoveel meer dat ons verbindt dan dat ons scheidt. Blijf vooral respect tonen voor uw medemens.

Namens het gemeentebestuur wens ik u, denkend aan geloof, hoop en liefde, een gezegende, goede Kerst. 

Erik van Heijningen,

waarnemend burgemeester

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter