Vijf kids van het Tuinhuis, 70 kerstballen en een glimlach aan tafel

Maandag 20 december werden de ouderen in Rijngaarde in het zonnetje gezet door Pim, Jasmijn, Anna, Ivo en Noëll van Het Tuinhuis, die langskwamen met zelfgemaakte kerstcadeautjes.

Vanwege de coronamaatregelen was het helaas niet mogelijk dat de kinderen de presentjes aan de aanwezigen zelf overhandigden en daarom werd samen met ‘Stichting kom mee eten’ een plannetje bedacht. Alle cadeautjes werden in een keer door Noëll aan Asha Buinsma-Soedhoe, initiatiefneemster van ‘Kom mee eten’ overhandigd, die op haar beurt de presentjes aan tafel uitdeelde.

De kinderen hadden eerder die week van thuis kerstballen meegenomen en met gerecycled hout leuke verrassingen geknutseld. Inclusief een persoonlijk kaartje. Zo toverden geheel coronaproof en onder begeleiding van Daisy en Gwen van de kinderopvang en BSO 70 unieke kunstwerkjes een stralende glimlacht op de gezichten van de gasten aan tafel.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter