Winnaars derde trekking van de BOV zegelactie bekend

DIGITALEBODEGRAAFSEKRANT

Bodegraven – De derde trekking van de BOV zegelactie is op 20 december verricht. Er wordt flink op los gespaard. De inleverbussen raken behoorlijk vol. Het prijzenpakket liegt er dan ook niet om. Uit de ingeleverde kaarten zijn opnieuw 10 gelukkige prijswinnaars getrokken. Deze prijswinnaars zijn vermeld op de BOV website. En ook nu weer een prijswinnaar van buiten het dorp!

Dit jaar is het prijzenpakket van de BOV zegelactie groot. Zo ook de winkansen. Veel BOV winkeliers stellen een prijs ter beschikking. Dat zijn de verrassingsprijzen. De geldprijzen  worden uitgekeerd in BOV cadeaubonnen. Er is kans op prijzen van € 50, € 100 en een hoofdprijs van maar liefst € 1.000! Prijswinnaars horen op zaterdag 15 januari 2022 welke prijs zij hebben gewonnen. Zij krijgen ook persoonlijk bericht. 

Nu al nieuwsgierig of je een prijs hebt gewonnen? Ga dan snel naar  www.bov-bodegraven.nl/zegelactie.

Geen prijs ditmaal? Nog niets aan de hand. Gewoon blijven doorsparen. Er komen nog twee trekkingen. De laatste trekking is op 3 januari 2022. Dan valt ook de hoofdprijs van € 1.000! Deze wordt getrokken uit alle tot dan toe ingeleverde spaarkaarten. Dus vergeet vooral niet bij het afrekenen aan de kassa om BOV spaarzegels te vragen. Bij de meeste winkels krijgt u een gratis zegel bij elke besteding van € 5,=. Soms zelfs meer!!

De inleverbussen voor de spaarkaarten staan bij Jumbo Raadhuisplein, Jumbo Vromade en Albert Heijn Oud Bodegraven. Vergeet vooral niet naam en adresgegevens in te vullen. Zonder die gegevens bent u onvindbaar en loopt u uw prijs mis.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp