Sportcentrum Rebo zet door, doe mee!

Ondanks de Lockdown zet Sportcentrum ReBo z’n schouders er weer onder.

Na een tandenpoets challenge, waarbij leden werden uitgedaagd om tijdens het poetsen een wallsit te doen, een plank-challenge, een alfabet challenge en een springtouw challenge, heeft de vereniging nu iets nieuws bedacht. Geen uitdagingen, je hoeft niemand te nomineren, maar je moet wel naar buiten. 

Jeugdtrainers Nance en Els vertellen: ‘In eerste instantie baalden we onwijs van deze, toch wel onverwachte, lockdown. We hadden het rooster al aan moeten passen na de avond lockdown, en nu dit weer. Wéér de deuren dicht. De rek is er een beetje uit, maar het vervelendst is nog wel dat je je leden teleur moet stellen.’

In eerste instantie was er ook geen inspiratie voor een ‘challenge’, maar vanochtend kreeg Els een idee. ‘Ik heb eigenlijk direct Nance geappt, die vroeg zich al af hoe lang t zou duren voor ik weer iets had bedacht’, Nance beaamt dit: ‘Vorige keren hebben de meiden ook mee gedaan met de filmpjes, dit wisten ze nog goed want het was vorig jaar ook deze tijd, rond de verjaardag van m’n oudste dochter. De meiden waren thuis dus Els is gekomen en met een uur stond alles erop!’. 

‘Het mooie hieraan is dat iedereen mee kan doen’, gaat Nance verder, ‘Het gaat echt om het beweeg plezier’. Wat je precies moet doen? Je gaat naar buiten, beweegt en stuurt jouw ultieme Buiten Beweeg Foto op! Kinderen onder de 13 krijgen sowieso een presentje, op te halen als we weer open zijn, en onder de volwassen verloten we een maand gratis sporten, de originaliteitsprijs.

Voor wie geen inspiratie heeft, hebben de dames een filmpje gemaakt.

De foto’s kunnen gemaild worden naar info@sportcentrumrebo.nl of ingediend worden via de facebook pagina van de vereniging. Blijf bewegen, blijf gezond en denk in mogelijkheden! 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp