Glasvezel in Bodegraven en Zwammerdam is dichterbij dan ooit 

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Bodegraven en Zwammerdam. Als 20% van de inwoners zich vóór 16 maart 2022 aanmeldt en een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel.   

 De grote blauwe dino was de afgelopen week niet te missen op het Raadhuisplein in Bodegraven. Deze dino kondigt een nieuw tijdperk aan; een tijdperk met snel en stabiel internet via glasvezel! 

“Wij hebben net een succesvolle campagne in Reeuwijk-Brug afgerond. Daar gaan we binnenkort al van start met de aanleg. We zien dat het enthousiasme in de regio onverminderd groot is. We hebben dan ook vertrouwen in de glasvezelcampagne in Bodegraven en Zwammerdam. Al deze plaatsen zijn straks klaar voor de toekomst.”, aldus projectleider Konrad van Wijngaarden van DELTA Fiber Netwerk.  

“Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en we steeds vaker videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar.” aldus Kees Oskam, Wethouder gemeente Bodegraven-Reeuwijk. “Ik ben blij dat de inwoners van onze gemeente nu de kans krijgen om aan te sluiten op een razendsnel glasvezelnetwerk.” 

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd   
Inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Ook kan iedereen op gavoorglasvezel.nl een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor glasvezel. Melden zij zich vóór 16 maart 2022 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat ze betalen zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.  

Online informatieavond 20 januari 
Op donderdag 20 januari 2022 vanaf 19.30 uur vertelt DELTA Fiber Netwerk meer over de glasvezel-campagne, het aanbod en de aanleg van glasvezel. Er is de mogelijk om live vragen te stellen via de chat. Inwoners kunnen de avond volgen vanuit huis via computer, tablet of telefoon. Aanmelden voor de avond kan op gavoorglasvezel.nl. 

Glasvezel Informatiepunt 
DELTA Fiber Netwerk opent een Glasvezel Informatiepunt aan de Brugstraat 6 in Bodegraven. In deze tijdelijke winkel vertellen de adviseurs van DELTA Fiber alles over glasvezel en beantwoorden zij vragen. Ook is het mogelijk om hier een abonnement af te sluiten. Het Glasvezel Informatiepunt zal – na de lockdown – geopend zijn op woensdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.  

Over DELTA Fiber Netwerk  
DELTA Fiber Netwerk is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. DELTA Fiber zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en heeft de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot het razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo’n 900.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp