Rohda’76-spelers als Formule1-coureurs

Met een teambuildingsuitje sloot de selectie van Rohda’76 het kalenderjaar 2021 af. Niet op het veld, maar in een Formule1-wagen. Althans, in simulatoren van het F1 Racing Centre in Utrecht. Daar kropen 26 spelers en begeleiders achter het stuur. Na een spannende race kwam Tim van Jaarsveld als eerste over de streep, met in zijn kielzog Jeroen Schouten en Jorg Schreuder.

Winnaars op het ereschavot en een ‘circuitimpressie’.

Door de huidige coronamaatregelen mogen de mannen van de trainers Arjen Linstra en Peter van Holstein tot 15 januari 2022 niet op het veld trainen. De herstart van de competitie heeft de KNVB inmiddels al uitgesteld tot zaterdag 29 januari 2022.

60 simulatoren, de officiële F1-game, de nieuwste merchandise in de F1 Store, alle F1-races live op grote schermen en een gezellig food court

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp