De blik gericht op de langere termijn, Jan Vergeer aan tafel in de Burgerlobby

Jan Vergeer, geboren en opgegroeid in De Meije als trotse boerenzoon. Samen met zijn vrouw Tanja en twee kinderen woont Jan al geruime tijd in Bodegraven en werkt als Strategisch Adviseur bij de gemeente Kaag en Braassem. Handig, zo blijkt uit zijn antwoord in de Burgerlobby, want zo ontstaat er een mooie wisselwerking tussen de kennis die hij opdoet en gebruikt bij zijn werk en zijn werk als gemeenteraadslid, fractievoorzitter en nu opnieuw als lijsttrekker voor het CDA Bodegraven-Reeuwijk.

Als sportman kun je hem minimaal drie keer per week tegenkomen in de omgeving van Bodegraven-Reeuwijk, maar ook voor het woon- werkverkeer pakt Jan de fiets. De interesse voor politiek en met name de lokale politiek was er al jong en Jan is vooral trots op zijn rol als volksvertegenwoordiger, waarin hij ook een ambassadeurschap voor onze gemeente ziet.

Wie is Jan Vergeer en vooral denkt hij dat de landelijke dalende populariteit van het CDA geen rol gaat spelen bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar maart? Aan de hand van een paar pittige stellingen probeert Willem IJdo in de podcast de Burgerlobby meer duidelijkheid te krijgen over de lokale politiek én de koers die het CDA de komende vier jaar wil gaan voeren.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp