Mooie Kerstgedachten “kerstkaarten voor bewoners Rijngaarde en Rijnleven”

Zoals ieder jaar maken, knippen en schrijven Marcel Hartevel samen met zijn dochters dochters Luna, Isabella en Gabriëlla kerstkaarten om deze vervolgens in een door hun uitgekozen locatie te bezorgen.

In 2019 was dit Rijngaarde en dit jaar is deze locatie weer gekozen, inclusief het nieuwe Rijngaarde en Rijnleven. In totaal gaan er 209 Kerstkaarten naar de bewoners. 

Marcel heeft twee en een half jaar van zijn leven op de pauzeknop moeten drukken omdat hij voor zijn vader heeft mogen en kunnen zorgen. Helaas is deze in 2018 overleden. Hierdoor heeft hij de oudere en vaak eenzame mens omarmt met respect en liefde. Rond deze tijd is het geen vanzelfsprekendheid meer dat men een kaart stuurt. Wij blijven dat doen. Bij deze een impressie van de ruim 209 kaarten.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp