Kerstviering KC Wereldweijde

Wat was het een feest vrijdag 17 december op KC Wereldweijde. Het plein was ingedeeld in vakken, de kerstbomen stonden buiten, er werden lichtjes opgehangen, het podium werd klaargezet en de geluidsinstallatie. Het was een drukte van belang en iedereen zette zijn schouders er even onder.

Er werden duidelijk voorbereidingen getroffen voor een Kerstfeest. Een heel belangrijk feest in ons schooljaar. Dit vieren we altijd samen…. En bijna dreigde dat in het water te vallen. 

Op dinsdagavond werden wij, net als andere scholen, verrast met een vervroegde kerstvakantie voor de kinderen. We zijn als team over een alternatief voor onze geplande kerstviering in de kerk na gaan denken. Hoe kunnen we dat toch samen vieren. Dan komt het idee naar boven om het buiten te gaan vieren. Op deze manier kunnen we samen vieren en rekening houden met maatregelen.

En het is een heel groot succes geworden. Aan de ouders was gevraagd om de kinderen warm aan te kleden, omdat de viering buiten zou plaatsvinden i.p.v. in de kerk. Fijn om het kerstfeest op deze manier toch met elkaar gevierd te hebben. Zo konden de kinderen hun lied/tekst waar ze zo hard op geoefend hadden toch nog laten horen en/of hun rol waar ze zo trots op waren uitspelen.

Wat een saamhorigheid, wat een warmte en wat een liefde. 

Namens KC Wereldweijde wensen wij u allen fijne feestdagen en een voorspoedig 2022.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp