Vanaf 2022 nieuwe eigenaar Alice Huid en Haarverzorging

DIGITALEBODEGRAAFSEKRANT

Bodegraven – Na ruim 46 jaar met veel plezier, passie en enthousiasme gewerkt te hebben als kapster en schoonheidsspecialiste is voor Alie Kersbergen de tijd aangebroken het stokje over te dragen aan de nieuwe generatie. “De vele leuke gesprekken en goede contacten zal ik zeker gaan missen. Graag wil ik de klanten bedanken voor het vertrouwen”, vertelt Alie. 

Alie Kersbergen © Digitale Bodegraafse Krant

Alie is haar kapsalon in 1975 gestart in Kerkstraat 53, welk pand al gauw te klein werd door het snel toenemende aantal klanten. Van 1978 tot 2011 kon de salon doorgroeien in het pand Kerkstraat 12. Hier werden de schoonheidssalon en pedicuresalon aan de bedrijfsactiviteiten toegevoegd. Eind november jl. was het precies 10 jaar geleden dat de salon verhuisde naar de huidige locatie aan de Kerkstraat 74.

De bedrijfsovername zullen vooralsnog geen grote veranderingen teweeg brengen. Vanaf 1 januari 2022 wordt Alice Haar en Huidverzorging op dezelfde manier voortgezet met de vertrouwde gezichten van het team: Colette, Ciska, Inge Marie, Maja, Lioba en Myrna. In de toekomst zal wel de naam van de salon veranderen, maar u blijft van harte welkom voor behandelingen in de kapsalon, schoonheidssalon en pedicuresalon aan de Kerkstraat 74 in Bodegraven.

Voor de werkgelegenheid heeft deze bedrijfsovername geen gevolgen. Alle personeelsleden behouden hun baan. Hun nieuwe werkgevers hebben na gesprekken met alle leden van het team het volste vertrouwen in een goede samenwerking. “We kregen een positieve indruk van deze vakvrouwen, die hebben aangegeven in de salon te blijven werken.” aldus de nieuwe eigenaren Marjet en Marieke.

Marjet en Marieke zullen in het nieuwe jaar de salon aansturen. Zij runnen al vele jaren Kapsalon Mooi Woerden aan de Voorstraat in Woerden. Met de overname van deze salon willen zij hun activiteiten verder uitbreiden. Vooral het totaalconcept van Alice Haar en Huidverzorging: “behandelingen van top tot teen” is wat hen aanspreekt in deze salon. 

Alie is blij dat door deze overname er voor zowel de klanten als de medewerksters weinig verandert. Alleen komen er straks twee nieuwe gezichten voor Alie in de plaats. Zij wenst Marjet en Marieke alle succes toe in deze toch wel bijzondere tijd.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp