Loetje toch naar Reeuwijk

Er is de afgelopen jaren al veel over gezegd en geschreven, maar nu zijn de plannen dan toch echt definitief. In de zomer van 2022 opent Loetje een nieuwe locatie aan Elfhoeven, één van de mooie Reeuwijkse Plassen. 

Handtekening gezet
De opening van Loetje Reeuwijk zal de dertigste locatie worden voor het biefstukrestaurant, dat in 2022 maar liefst 45 jaar bestaat. “We zijn heel blij dat wij alsnog vandaag onze handtekening hebben mogen zetten. Het is écht een prachtige locatie voor Loetje, waar onze gasten straks naast onze gerechten, kunnen genieten van het mooie uitzicht over het water’, aldus CEO Sandra van Halderen. 

Passie en aandacht
De bouw van de locatie is in volle gang en inmiddels is het hoogste punt bereikt. Loetje verwacht het restaurant in de zomer van 2022 te kunnen gaan openen. Ondanks de voortdurende Corona beperkingen, is Reeuwijk niet de enige locatie die Loetje in 2022 zal gaan openen. In januari jaar opent Loetje Houten en ook in Den Haag (Binckhorst) en Zwolle worden komend voorjaar nieuwe restaurants geopend. En daarmee blijft Loetje hard werken aan de beoogde groei. Van Halderen: ‘Dat doen we dagelijks met veel aandacht en passie. Iedere Loetje is uniek en wordt met dezelfde zorg opgebouwd en begeleid. Met oog voor de omgeving, een optimale beleving voor onze gasten én natuurlijk de hoge kwaliteit van onze lekkere gerechten.’ Op korte termijn zal worden gestart met de werving voor nieuwe medewerkers voor Loetje Reeuwijk. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp