Kerstavonddienst online vanuit de Ontmoetingskerk

Op vrijdagavond 24 december organiseert de jongerendienstcommissie van de Protestantse Gemeente Emmaüs om 20.00 uur online een eigentijdse kerstavonddienst vanuit de Ontmoetingskerk. Arjo van der Steen zal deze dienst voorgaan en Twenty4Eleven verzorgt de muziek. Het thema is: “Welke ster volg jij?”

De wijzen uit het Oosten volgen een ster. Overtuigd en met een vaste koers komen ze, via een omweg, op de plek die de ster hen heeft gewezen. En wat vinden ze daar? Een heel gewone baby met heel gewone ouders. Wat betekent dit? Welke ster volg jij? Wat zorgt ervoor dat jij ervan overtuigd bent dat je deze wilt volgen? Wat vind je uiteindelijk als je deze gevonden hebt? En wat betekent dit voor jou? 

Vanwege de geldende coronamaatregelen kunnen er helaas geen mensen in de kerk aanwezig zijn. Maar Kerst vier je samen, dus laten we dan ook met z’n allen om 20.00 uur mee kijken vanuit de huiskamer, slaapkamer of welke ruimte dan ook. Maak het gezellig in huiselijke kring! Niet in de kerk allen tezamen, maar allen online tezamen. Tijdens de dienst is er ook een interactief momentje; een online kerstquiz! Zorg dus dat je direct mee kijkt als de dienst wordt uitgezonden. Houd je telefoon bij de hand, dan kun jij ook je antwoorden insturen. En…..er zijn leuke prijzen te winnen, voor alle generaties! Meedoen dus!

Uiteraard collecteren we ook voor een goed doel. We hebben gekozen voor de groep jonge vluchtelingen die tijdelijk hier in Hotel Gr8 verblijven. Een groep vrijwilligers uit Bodegraven zet zich met veel liefde in voor deze jongeren. Niet voor alle activiteiten is er budget, dus zijn zij ook afhankelijk van giften. We bevelen dit collecte doel dan ook van harte bij je aan. De link voor de kerstavondviering is te vinden op www.pge.nu

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp