Helaas geen oliebollenactie dit jaar van Muziekvereniging OBK Driebruggen

Door Corona gerelateerde omstandigheden heeft Muziekvereniging OBK Driebruggen helaas moeten besluiten om voor het eerst in de geschiedenis van OBK de oliebollenactie per direct stop te zetten!

De reden van ons besluit is de persconferentie en de toenemende onzekerheden rondom de nieuwe coronavariant en de te verwachte piek in de ziekenhuizen.

Heeft u al een bestelling gedaan, dan wordt uw bestelling dit jaar niet door ons uitgeleverd. Inmiddels zijn de reeds geplaatste bestellingen via een mail bericht geannuleerd. 
Voor onze muziekvereniging is het een moeilijk besluit geweest omdat we naast de gezellige en verbindende verenigingsactiviteit van het gezamenlijk oliebollen bakken ook met de oliebollenactie de verenigingskas meestal net positief kunnen laten eindigen. Dit jaar is dit helaas niet mogelijk.

In goed overleg gaat de dorpswinkel “Broodje, Kaas en Eieren” in Driebruggen op oudejaarsdag verse oliebollen en appelbeignets verkopen  en die raden wij (voor dit jaar) van harte aan. Natuurlijk zien wij u volgend jaar graag terug als klant terug met in het vooruitzicht de overheerlijke, door OBK ambachtelijk geproduceerde oliebollen en appelbeignets.

Namens het bestuur/ leden en de oliebollenbakcommissie van Muziekvereniging OBK Driebruggen, blijf gezond en fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar toegewenst!  https://obkdriebruggen.com

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp