School gaat niet door.. extra bewegen, SenW gaat er voor!

De buurtsportcoaches van Sport en Welzijn organiseren nog drie leuke sportieve activiteiten in de extra week kerstvakantie. Alle basisschool kinderen (4 t/m 12 jaar) zijn welkom om mee te doen. Tijdens de activiteiten maken we groepjes verdeeld op leeftijd en gaan we allerlei verschillende sporten en spelletjes spelen. Denk aan de juiste kleding en schoenen bij de verschillende locaties.

Extra buiten gymles
Dinsdag ochtend 21 december
Locatie: Voetbalvereniging ESTO (Kievitsheuvel 1, Bodegraven)
Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Gratis deelname

Extra gymles
Woensdag ochtend 22 december
Locatie: Sporthal de Meerkoet (Buitenomweg 7, Reeuwijk)
Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Gratis deelname

Extra buitenspelen
Woensdag middag 22 december
Locatie: Het Rosarium (De Ruyterlaan 15, Bodegraven)
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Gratis deelname

Aanmelden mag, maar is niet verplicht
www.senw-br.nl/activiteiten-en-evenementen


Sporten en corona

Bewegen is belangrijk, zeker nu! Maar natuurlijk willen we dat ook op een zo veilige manier doen. Voor deze kinderactiviteiten, zullen wij zoveel mogelijk 1,5 meter afstand bewaren. Echter kunnen we niet garanderen dat dit altijd zal lukken. Daarnaast mogen ouders niet mee de sporthallen in of aanwezig zijn op het sportpark en is deelname op eigen risico.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp