Els Oliwkiewicz-Borsboom lijsttrekker ChristenUnie

De ledenvergadering van de ChristenUnie Bodegraven-Reeuwijk heeft Els Oliwkiewicz-Borsboom benoemd als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Els Oliwkiewicz is een ervaren raadslid die de fractie kan leiden, zij is sterk in het samenbrengen van mensen en partijen . Zij zal het gezicht en profiel van de ChristenUnie de komende jaren naar buiten uitdragen.

Mijn hart ligt bij het Sociaal Domein, waarbij preventie, de menselijke maat en echt integraal werken voor mij belangrijke speerpunten zijn. Heel graag wil ik mij ook de komende vier jaar inzetten voor onze mooie gemeente Bodegraven-Reeuwijk waar we omzien naar elkaar en waar iedereen mee doet! Onder het thema Samen Recht Doen wil de ChristenUnie de verkiezingen in, dat wil ik uitdragen en daar ga ik voor”  aldus Els.

Els is 51 jaar, getrouwd met Rafal en ze wonen samen met hun twee kinderen in de wijk Broekvelden in Bodegraven. Na 27 jaar werkzaam te zijn geweest in het middelbaar onderwijs als docente Frans, werkt zij sinds september 2021 als Ouderconsulent Samen Leren bij de Brede School Gouda.

Samen met de twee pas benoemde commissieleden Johan Langelaar en Tom Kalkman zal Els de top drie van de kandidatenlijst van de ChristenUnie aanvoeren.

Tijdens de ledenvergadering van 16 december 2021 is ook de definitieve kandidatenlijst en het speerpuntenprogramma met het thema Samen Recht Doen vastgesteld.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp