Kerstpuzzel verklapt nieuwe naam Loose End

Vorig jaar was er de kerstballenactie van Stichting Volksvermaak Reeuwijk. Dit jaar wordt er uitgepakt met een ouderwets gezellige Kerstpuzzel. Overigens eentje met een dubbele lading. Weet je hem op te lossen, dan ontdek je direct de nieuwe naam van Loose End, de jongerensoos in Reeuwijk-Brug die op initiatief van de Reeuwijkse stichting samen Stichting Reeuwijkse Jeugd en met behulp van een grote groep vrijwilligers en sponsors volledig is gerestyled.

Elke afbeelding in de puzzel staat voor een locatie in Reeuwijk en daar zijn een of meerdere letters verstopt. Same vormen die de nieuwe naam. Uiteindelijk worden er op 2e kerstdag uit alle goed ingezonden antwoorden de prijswinnaars getrokken. De eerste die het goede antwoord verstuurd naar info@volksvermaakreeuwijk.nl krijgt 10 consumptie munten van de stichting.  “We hopen op deze manier een leuke uitdaging te hebben gemaakt voor de inwoners van de gemeente”, alsdus de initiatiefnemers.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp