Iets te melden? Geef het door via de app MijnGemeente!

De gemeente heeft de zorg voor de openbare ruimte in de dorpen en onderhoudt die zo goed als mogelijk. U draagt daar aan bij door het te melden als u iets ziet wat niet in orde is. Om het melden gemakkelijker te maken, is er de app MijnGemeente. Met de smartphone geeft u eenvoudig door waar het om gaat.

Bij de openbare ruimte kunt u denken aan plekken die voor iedereen zijn, zoals straten, plantsoenen, bedrijventerreinen, voet- en fietspaden. De buitendienst van de gemeente komt zelf al veel tegen, maar samen zien we meer. De inwoners van Bodegraven-Reeuwijk zijn de ogen en oren van het dorp. Als u iets tegenkomt wat niet in orde is en/of moet worden hersteld, dan kunt u dat melden en wordt het sneller weer in orde gemaakt. Samen zorgen we voor een veilige en mooie leefomgeving.

Gratis downloaden
Onlangs is de app MijnGemeente, met inbreng van het wijkteam Bodegraven-Zuid, verbeterd en verfrist. Via de appstore en google play is de app MijnGemeente gratis te downloaden. Hoe het werkt? Met de smartphone geeft u snel en eenvoudig problemen door die u buiten tegenkomt. Een losse stoeptegel, een vernielde vuilnisbak of een verstopte riolering? Een kapot klimrek of een boom met eikenprocessierupsen? Met de app MijnGemeente meldt u het zo. Meteen ter plekke én op het moment dat u het signaleert. U stuurt eventueel een foto mee. Zo is bij de gemeente direct duidelijk wat er aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp