GoMeet niet alleen virtueel te vinden, maar nu ook fysiek

De techniek bestaat al jaren, maar corona heeft de vraag explosief doen toenemen. Digitale ontmoetingsplaatsen. Van klaslokalen en presentatiezalen tot een ware beursvloer.

Het Reeuwijkse bedrijf GoMeet brengt in opdracht voor bedrijven een uniek virtueel platform tot leven waar mensen elkaar ontmoeten door middel van avatars (= grafische afbeelding van een persoon. Het bedrijf is inmiddels zo succesvol dat het deze week is verhuisd naar een nieuw kantoor aan de Leeghwaterstraat 2 in Reeuwijk.

Het bedrijf Gomeet staat overigens voor veel meer dan alleen de virtuele wereld. Ook voor het organiseren van een fysieke ontmoeting draait het bedrijf zijn hand niet om.
Dieter Mockelmann, samen met Thierry Trampe de initiatiefnemers van GoMeet, laat weten “Ons nieuwe kantoor is een bijzonder moment waar we heel trots op zijn! Het afgelopen jaar was een geweldig avontuur, met al 50+ events en 50.000+ bezoekers op de teller van onze digitale campus. Met de groei van het aantal events groeide ook het team. En hoewel onze dagelijkse samenwerking vaak virtueel is, is zo nu en dan met elkaar een kunnen doen ook wel erg fijn!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp