Tweede trekking BOV zegelactie verricht

De tweede trekking van de BOV zegelactie is op 13 december verricht. Uit de vele ingeleverde volle spaarkaarten zijn er opnieuw 10 getrokken. De gelukkige prijswinnaars worden vermeld op de BOV website. Bij deze trekking ook een prijswinnaar die niet in ons dorp woont. Blijkbaar is Bodegraven ook buiten de dorpsgrenzen een aantrekkelijke plaats om inkopen te doen.

Het prijzenpakket van de BOV zegelactie is groot, en daarmee dus ook de win kans! Veel BOV winkeliers stellen een prijs ter beschikking. Dat zijn de verrassingsprijzen. Deze verrassingsprijzen vertegenwoordigen een waarde die kan variëren van € 25,= tot wel € 100,=. De geldprijzen worden uitgekeerd in BOV cadeaubonnen. Er is kans op prijzen van € 50, € 100 en een hoofdprijs van maar liefst € 1.000! Prijswinnaars horen op zaterdag 15 januari 2022 welke prijs zij hebben gewonnen. Zij krijgen een persoonlijke uitnodiging om de gewonnen prijs te komen ophalen.

Nu al nieuwsgierig of je een prijs hebt gewonnen? Ga dan snel naar www.bov-bodegraven.nl/zegelactie.

Geen prijs ditmaal? Nog niets aan de hand. Gewoon blijven doorsparen. Er komen nog drie trekkingen. De laatste trekking is op 3 januari 2022. Dan wordt de hoofdprijs van € 1.000,= getrokken! Dus vergeet vooral niet bij het afrekenen aan de kassa om BOV spaarzegels te vragen. Bij de meeste winkels krijgt u een gratis zegel bij elke besteding van € 5,=!

De inleverbussen voor de volle spaarkaarten zijn te vinden bij Primera Raadhuisplein, Jumbo Vromade en Albert Heijn Oud Bodegraafseweg. Vergeet vooral niet naam en adresgegevens op de kaart in te vullen. Zonder die gegevens bent u onvindbaar en loopt u mogelijk een prijs mis.

Kijk ook naar al het overige BOV nieuws op Facebook  Bodegraven Centrum.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp