Willem Zuyderduyn lijsttrekker van Lokaal Liberaal

Bodegraven-Reeuwijk – Willem Zuyderduyn (52) is door Lokaal Liberaal Bodegraven-Reeuwijk definitief benoemd als lijsttrekker. Hij heeft het vertrouwen gekregen om de liberale lijst aan te voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Zuyderduyn is vereerd met de benoeming en kijkt uit naar de komende campagne: “Ik heb enorm veel zin om Bodegraven-Reeuwijk te laten zien hoe onze nieuwe partij Lokaal Liberaal staat voor een andere politiek. Dat het roer om moet! Dat wij de gemeente nog mooier en beter gaan maken. Dat wij de beste ideeën hebben voor de toekomst van Bodegraven-Reeuwijk. Gelukkig merk ik bij onze achterban hetzelfde enthousiasme als bij mij om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan.”

Bestuursvoorzitter Lou Harten: “Met Willem hebben we voor onze jonge, frisse partij een ervaren lijsttrekker met een duidelijke visie voor deze mooie gemeente. We zijn ontzettend blij dat hij het gezicht van onze campagne wordt.” Het moet anders!

Zuyderduyn over zijn visie voor Bodegraven-Reeuwijk: “Bodegraven-Reeuwijk moet weer een dorp worden voor iedereen. Waar je betaalbaar kunt wonen als jongere en waar ouderen kunnen doorstromen naar een passende woning, waar van burgerparticipatie serieus werk wordt gemaakt, waar ondernemers de ruimte krijgen om een bedrijf te starten en banen te creëren en er aandacht is voor kunst en cultuur.”

Vooruitkijken naar maart 2022
Lokaal Liberaal legt momenteel de laatste hand aan het verkiezingsprogramma. Na de vaststelling daarvan door de leden zullen de andere kandidaten bekend worden gemaakt. Zuyderduyn kijkt ernaar uit om met het campagneteam te gaan bouwen aan een succesvolle campagne voor een positief verkiezingsresultaat in maart 2022.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp