Traditiegetrouw hoor je de Winterse 50 op RTW FM.

EDITIEGROENEHART.NL – RTW FM

Ook dit jaar zullen Rob & Ben van Uden de Winterse 50 presenteren op RTW FM. Zij hopen natuurlijk (tevergeefs) op temperaturen onder het vriespunt, mooie winterlandschappen en een sneeuwdek in het Waddinxveense maar ook zonder deze factoren word het een uitzending met het gevoel en de sfeer van kerstmis.  

In dit wederom gekke jaar waar niets zeker (b)leek en er veel vraagtekens waren is er één zekerheid: de Winterse 50 hoor je op RTW FM

In de Winterse 50 hoor je de 50 allergrootste winter- en kersthits allertijden. Naast deze grote hits hoor je ook vele anekdotes, verhalen en achtergronden van (het vieren van) kerstmis. Hoe wordt er kerst gevierd in andere landen, welke tradities hebben ze daar en wat betekent kerst in verschillende culturen? Deze vragen zullen beantwoord worden in deze ultieme feestelijke uitzending. 

De Winterse 50 hoor je op zondag 19 december 2020 van 13.00 – 18.00 uur op RTW FM: via de ether op 105.8 fm, via DAB+ 7B (Lokaal 47) en werldwijd via www.rtw.nl. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp