KerstDINCH Platform-Z : ‘Fijn om weer even bij te praten’

Verbinding staat centraal bij Platform Z, het netwerk van professionals in het Groene Hart. Niet alleen de verbinding onderling, maar ook, zoals is te lezen op de website van het platform, de verbinding tussen succes en leuk.

Door onderling in contact te komen tijdens workshops, kennisbijeenkomsten, mastermindgroepen, netwerkwandelingen en borrels, leer je elkaar niet alleen beter kennen. Op hetzelfde moment inspireer je elkaar op het gebied van succes en werk. Helaas zijn veel plannen in de afgelopen periode niet doorgegaan vanwege alle beperkende maatregelen rondom corona, maar afgelopen zondag lukte het wel om in het Restaurantje aan de Rijn een gezellige en succesvolle (kerst)DINCH te organiseren.

DINCH is samengesteld uit het woord Diner en Lunch en behalve dat de aanwezige leden genoten van een uitgebreid palet aan hapjes, werd er ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om de vernieuwde website van Platform-Z te presenteren. Het ontwerp van de site is in een nieuw jasje gestoken, teksten zijn aangepakt en diverse functionaliteiten zijn erbij gekomen om de website nog informatiever en aantrekkelijker te maken.

Volgens de organisatie van het geheel corona-proof opgezet evenement was de DINCH een groot succes. “Fijn om even weer bij te praten”, was een veel gehoorde reactie

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp