Trots op onze vrijwilligers

Bodegraven-Reeuwijk – Afgelopen week zijn een aantal vrijwilligers uit de dorpen binnen onze gemeente in het zonnetje gezet. De onlangs herkozen CDA-lijsttrekker Jan Vergeer verraste Han Koevoets van initiatiefgroep ‘Hart in Bodegraven met een Bodegraafse Kaas. ,,Wij zijn trots op zoveel vrijwilligers in onze gemeente. Zij zijn goud waard voor de gemeenschap’’  In Reeuwijk ontvingen Lizette Zwijnenburg een lokale lekkernij voor haar grote inzet als vrijwilliger voor zwembad De Fuut en dat al jaren lang. Daarnaast ontving Daan van der Wolf eenzelfde presentje voor zijn inzet bij carnavalsvereniging De Reeudeurpenarren en zijn betrokkenheid bij de herontwikkeling van het klooster in Reeuwijk-Dorp.   

Jan van Rooijen overhandigt een taart aan de Brandweer Nieuwerbrug

In Driebruggen werd Jan Esschoten, door CDA-raadslid Marijke Kasius, verrast met kaas en een fles wijn uit de plaatselijke wijngaard voor zijn inzet voor o.a. de gemeentelijk Erfgoed Commissie, Oudheidkamer Reeuwijk  en het Hospice in Bodegraven.     

In Waarder ontvingen Ben en Marijke van de Lugt uit handen van Marijke Kasius een cadeau voor hun jarenlange inzet als beheerders van Kerverland en hun initiatief voor het opzetten in 2012 van ‘Pannen voor mannen’ waarbij veelal alleenstaande mannen leren koken.  

De plaatselijke vrijwillige Brandweer in Nieuwerbrug werd door Jan van Rooijen, lokaal raadslid voor het CDA, in het zonnetje gezet met een heerlijke taart.  

Lizette Zwijnenburg, vrijwilliger bij zwembad de Fuut

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp