De grote slijmfilm in de kerstvakantie

Bodegraven – Op donderdagmiddag 6 januari wordt de theaterzaal van het Evertshuis weer omgebouwd tot bioscoop. ‘De Grote Slijmfilm’ is een Nederlandse jeugdfilm uit 2020 met onder andere vlogster Bibi in de hoofdrol en geschikt voor alle leeftijden. Dus kom gezellig met je vriendinnen, vrienden of met je hele familie naar deze superleuke film in de kerstvakantie. Reserveer vlug je kaartjes er is een beperkt aantal plaatsen.

Indy en haar BFF Olivia zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm. Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff, de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden?

‘De Grote Slijmfilm’ begint op donderdag 6 januari om 14.00 uur. Tickets kosten € 7,50 per persoon, inclusief drankje en lekkers mee in de zaal. Een coronatoegangsbewijs is voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht. Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga naar: www.evertshuis.nl/familiefilm-de-grote-slijmfilm.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

DE GROTE SLIJMFILM

DONDERDAG 6 JANUARI 2022

FILM JEUGD

AANVANG 14:00 uur

ENTREE € 7,50 met drankje en lekkers

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp