GGD vaccineert in Huisartsenpraktijk Driebruggen

Driebruggen – De gevolgen van het coronavirus zijn merkbaar in de hele samenleving en dus ook in de zorg. Dit geldt ook voor de zorg in Waarder, Driebruggen en Hekendorp. Als huisartsen hechten we waarde aan toegankelijke en goede zorg voor iedereen, ongeacht afkomst of gemaakte keuzes. Dit geldt ook voor de keuze voor vaccinatie tegen het coronavirus.

De keuze om wel of niet te vaccineren is een persoonlijke keuze, die in vrijheid genomen mag worden. Als huisartsen ondersteunen wij vaccinatie tegen het coronavirus. 

Vaccinatie tegen het coronavirus wordt door de GGD Hollands Midden daarom tijdelijk aangeboden in onze huisartsenpraktijk. Het wordt uitsluitend aangeboden aan personen van 12 jaar of ouder, die momenteel niet  of onvolledig gevaccineerd zijn. Het gaat dus niet om de (derde) boosterprik die later aangeboden wordt aan personen van 60 jaar of ouder ! 

Vaccinatie vindt plaats op dinsdag 21 december van 09:00 uur tot 13:00 uur. Als u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken,  kunt u hiervoor een afspraak maken voor 20 december 13:00 uur bij één van onze assistentes op telefoonnummer 0348-501307. Ook als u op 21 december niet in de gelegenheid bent, maar wel een vaccinatie wenst, kunt u dit met de assistente bespreken. Zij kan u van verdere informatie voorzien. 

T.M van den Berg-Elshout, huisarts, 
namens het gehele team van Huisartsenpraktijk Driebruggen

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp