Rohda’76 niet opgewassen tegen Alphia

Bodegraven – De noodgedwongen competitiestop door de coronamaatregelen gebruikt Rohda’76 om het wedstrijdritme toch zo veel mogelijk vast te houden. Dat doen de mannen van trainer Arjen Linstra door het spelen van oefenwedstrijden. Vorige week kwamen de blauwwitten een gelijk spel overeen met Moerkapelle:  3-3. Afgelopen zaterdagen waren zij niet opgewassen tegen derdeklasser Alphia: 5-1. ,,De eerste helft speelden we dramatisch,’’ concludeerde Linstra na afloop. ,,We speelden tegen een tegenstander van niveau. Als liefhebber kan ik daar van genieten, maar niet als tegenstander.’’

Pim de Visser scoorde de eretreffer voor Rohda’76. (Foto Don van der Meer)

Na een 3-0 ruststand schoot de thuisclub net na de rust nummer vier tegen de touwen voordat Rohda’76 via Pim de Visser een antwoord had: 4-1. Het slotakkoord was voor de Alphenaren die de eindstand op 5-1 bepaalden. Voor de Bodegravers gold deze ontmoeting als de laatste wedstrijd van 2021.

Op zaterdag 22 januari 2022 hervat Rohda’76 de competitie met een uitbeurt bij NSV’46. Tenminste, als de coronamaatregelen dat niet verhinderen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp