Zorgpartners trakteert bewoners op kerstbrood

Gouda – Ter gelegenheid van Gouda bij Kaarslicht trakteert Zorgpartners de bewoners van al haar locaties in de regio op versgebakken kerstbrood bij de koffie of thee. Voorzitter Marianne Straks en bestuurslid Dick van Duijn van de stichting Zorgpartners Midden-Holland bezorgden persoonlijk het brood bij Mari Buizer, directeur van Savelberg in Gouda. Ook op deze manier wil de Raad van Bestuur al haar bewoners in deze roerige tijden een hart onder de riem steken.

Sinds een aantal jaar is Zorgpartners de trotse sponsor van Gouda bij Kaarslicht. Door de bijdragen van Zorgpartners in de afgelopen jaren werden onder meer het live-verslag in 2019 en de korte speelfilm in 2020 mogelijk gemaakt waardoor ook bewoners van de zorglocaties hiervan konden genieten. Helaas heeft de organisatie achter Gouda bij Kaarslicht vanwege de coronamaatregelen op het laatste moment moeten besluiten om het evenement af te gelasten. Daarvoor in de plaats heeft zij in de korte tijd die nog resteerde een alternatief programma samengesteld.

Zorgpartners draagt ook dit initiatief een warm hart toe door opnieuw Gouda bij Kaarslicht, maar dan in aangepaste vorm, op tv mogelijk te maken. Die uitzending staat gepland voor vrijdag 10 december om 19.00 uur via Omroep West en RTV Gouwestad. Het thema van deze editie van Gouda bij Kaarslicht is ‘Geef het licht door!’. Kijk voor meer informatie op  www.goudabijkaarslicht.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp