De foto van de maand november

Bodegraven-Reeuwijk – Steeds meer mensen hebben het fotograferen ontdekt. Vooral in de afgelopen anderhalf jaar is deze hobby ongekend populair geworden. Enerzijds omdat we tijdens de lockdowns steeds vaker op zoek gingen naar nieuwe bezigheden en we gingen met z’n allen er op uit om onze directe omgeving te ontdekken. Bovendien heeft iedere mobiele telefoon inmiddels een behoorlijke camerafunctie, waarmee je al snel een hele aardige foto maakt. De volgende stap is dan snel gedaan. Een echte camera. Met een beetje spaargeld koop je tegenwoordig een fototoestel, dat volledig of half automatisch indrukwekkende plaatjes schiet.

Er zijn inmiddels veel Facebookpagina’s te vinden, waar enthousiaste fotografen hun resultaten met elkaar delen. Een zo’n pagina is ‘Mooi Reeuwijk’, een initiatief van de Reeuwijker Cornelis Hagen. Zelf overigens ook een verwoed fotograaf. Uit alle ‘inzendingen’ die op deze pagina worden geplaatst, wordt iedere maand een winnaar gekozen. Dat is, vrij simpel, de foto met de meeste likes. Zo blijven er uiteindelijk ieder jaar 12 winnende foto’s over die Cornelis opneemt in zijn succesvolle jaarkalender “Mooi Reeuwijk”.

Voortaan mag ook EditieGroeneHart.nl iedere maand de ‘winnende’ foto plaatsen en daar zijn we hartstikke trots op.

Meedoen is heel eenvoudig. Meld je aan bij de pagina Mooi Reeuwijk en plaats je mooiste foto. Er is maar een belangrijk criterium. Het onderwerp is Reeuwijk en of dit nu ‘Brug’ of ‘Dorp’ is, dat maakt niet uit!

De winnende foto van de maand november 2021

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp